Spore Creatures (DS & iPhone)

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Vezesd és fejleszd egyedi lényedet a faj és az egész galaxis megmentéséért való küzdelemben! Egyszerű teremtményként indulsz, mely felfedezi környezetét. A különféle érintőképernyős tevékenységek segítségével más lényekkel találkozhatsz, és barátkozhatsz vagy harcolhatsz velük. Amint a történet kibontakozik, fejlesztheted lényed külsejét és képességeit testrészek gyűjtésével és hozzáadásával a Lénylaborban. Végül megoldhatod a galaktikus viszály rejtélyét, és helyreállíthatod a rendet!

Oszd meg lényeidet más SPORE Creatures játékosokkal a Nintendo Wi-Fi kapcsolat segítségével! Több mint 30 kedvenc lényedet tárolhatod el, akik megjelennek játékod szereplőiként. A játék során 50 kitűző megszerzésével csalásokat és új testrészeket tehetsz elérhetővé. A DS-re készült SPORE Creatures egyedi játék, melyet a Nintendo DS platform igényeire szabtak, hogy a maximumot hozhassák ki a népszerű stylus és érintőképernyő funkciókból.


Forrás: electronicarts.hu

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a Spore Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó letöltések    
  • D-day
    (Komplett kalandok / 2010. augusztus 26.)
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

Spore Creatures (DS & iPhone)

megjelenés:

2008. szeptember 04.

fejlesztő:

EA

kiadó:

EA

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: