Brian Lara International Cricket 2007

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Nem tudom, kis hazánkban hány hódolója van ennek a sportágnak, külföldön mindenesetre népszerű - jól mutatja mindezt, hogy mind az EA, mind a Codemasters sportpalettáján szerepel. Utóbbi cég már 2005-ben leszerződött a világ egyik legjobb krikettjátékosával, a nyugat-indiai válogatott csapatkapitányával, és az ő nevével fémjelzett Brian Lara International Cricket 2005 négy hétig vezette az angliai eladási listát.

Nem csoda, hogy a korábbi sikeren felbuzdulva a Codemasters újra színre lép a széria új darabjával, mely valószínűleg az EA hasonló témájú játékára adott válasz. Ráadásul nem is akárhogyan: a Brian Lara International Cricket 2007 a világkupa, az ICC Cricket World Cup 2007 hivatalos játéka lesz, így az összes csapat, játékos, felszerelés, stadion szerepelni fog benne, sőt a játékos statisztikák és a Hawkeye meccselemző rendszer is, a kommentárokat pedig a sportág legjobb szakértőinek tolmácsolásában élvezhetjük majd.

Sőt, multiplayer opciót is találunk majd a játékban, amely korábban egyetlen krikettcímben sem szerepelt. A LAN-on és interneten játszható üzemmód meglehetősen masszívnak mondható, hiszen lesz benne szimultán bajnokság és liga 16 fő részére, bemutató- és bemelegítő meccsek, toplisták, VoIP támogatás, azaz belesuttoghatjuk ellenfelünk fülébe, hogy "ezt kapd el, gyík!"...

Gépigény összevetés

Minimum konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
-
1400 MHz
256 Mb Shader Model 1.4 - DirectX 8.1 / 64 Mb 4,5 GB

Ajánlott konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
2400 MHz
1024 Mb Shader Model 2.0 - DirectX 9.0 / 256 Mb -

A te konfigurációd

Processzor Memória Videokártya  
       
-
-
- --  

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a Spore Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

Brian Lara International Cricket 2007

Sport >>

megjelenés:

2007. március 23.

fejlesztő:

Codemasters

kiadó:

Codemasters

Web
Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: