Lénylaborok

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Lénylabor, a Spore beharangozója volt. A mai napig töretlen a népszerűsége. Ezt az alkotók is felismerték. Hozzárakva az internet csodáját, megint alkottak egyet!
Kezdem azzal, ami a kevésbé érdekesebb. Az oldalról (egészen pontosan az EA-tól), letölthetitek a Spore Lénylabor demóverzióját. Elvégre ez kötelező. Na de a következő! Készítettek egy netes lénylabort is. Annak ellenére, hogy 2D-s, jól visszaadja a labor hangulatát. Mivel netes, gondolom már valaki már sejti, hogy Flash játékról van szó. De ne becsüljük le. Mindenképp megéri kipróbálni. Az elkészített lényt, elmenthetitek képként is. Itt a weboldala: Spore 2D.

EA: "
A korszakalkotó Spore™ Lénylabor 2-D-ben! A Maxis, az Electronic Arts stúdiója bejelentette, hogy a Spore Lénylabor 2-D megérkezett, mellyel változatos és kreatív szórakozásban lehet részed. A játék ingyenesen elérhető a www.spore2d.comoldalon, ahol a semmiből megteremtheted lényedet, de akár a Spóropédiából is importálhatsz alkotásokat, ahol 120 milliónál több felhasználók által készített tartalom vár. Öt vagy tíz láb, denevérszárnyak és agancsok - határtalan szabadsággal teremthetsz egy új fajt! Amint létrehoztad 2-D lényedet, beágyazhatod közösségi oldalakon felhasználói profilodba, illetve e-mail-ben is megoszthatod barátaiddal!
 
A Spore Lénylabor 2-D-ben több mint 250 testrész vár. Ha megteremtetted lényedet, játszhatsz vele a Spore Trainer minijátékban. Ha készen vagy, még képeslapot is küldhetsz barátaidnak!"

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Spore Lénylabor (Creature Creator)

megjelenés:

2008. június 20.

fejlesztő:

EA Maxis

kiadó:

Electronic Arts

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

A hónap legnépszerűbb hírei

web4.hu